Домашня Дымляма з яловичиною, капустою і картоплею по узбецьки на плиті

Домашня Дымляма з яловичиною, капустою і картоплею по узбецьки на плиті простий рецепт.

Інгредієнти

– вершкове масло
– яловичина 600 гр
– сіль, перець, карі
– цибуля 2 шт
– картопля-4-5 шт.
– баклажан 1 шт
– морква 1 шт
– болгарський перець 3 шт
– помідори 3-5 шт
– капуста
– сіль, перець, паприка, каррі, сушений часник, коріандр.
– зелень свіжа

Домашня Дымляма з яловичиною, капустою і картоплею по узбецьки на плиті покроковий рецепт

1. М’ясо нарізаємо на великі але тонкі шматочки. Всі овочі нарізаємо крупно. Баклажани перед приготуванням потрібно потримати в солоній воді, щоб вони не горчили. (Якщо баклажани її любите можна не додавати).

2. В каструлю з товстим дном викладаємо всі інгредієнти шарами на видео.

3. Накриваємо кришкою і залишаємо нудитися на середньому вогні, а потім на повільному. Через 1:30 хвилин блюдо було готове!

4. Воду не додаємо взагалі! Готовність перевіряємо по м’ясу.😋

Відео рецепт 👇