Домашня гранола від Гордона Рамзі

Домашня гранола від Гордона Рамзі простий рецепт.

Інгредієнти

Вівсяні пластівці -500 гр
Мед- 150-200 мл (сьогодні заради експерименту, я замінила мед 🍯 на грушевий сироп, результат перевершив всі мої очікування, це супер 🙌🏻😋😋😋
Ваніль
Кориця
Сіль
А далі імпровізуйте , або хто що любить:
Повітряний рис
Висівки
Насіння
Горіхи
Сухофрукти
Мигдаль обов’язково чистити ( залити на кілька хвилин окропом)

Домашня гранола від Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Змішати всі інгредієнти, залити розігрітим медом і гарненько вимісити. Запікати при температурі 160-170° 30-40 хвилин, кожні 10 хвилин обов’язково перемешивать.

2. Коли ви дістанете гранолу з духовки, вона ще буде трохи вологою, але після остигання вона буде сухою і хрустящей.

3. Після того як гранола охолола, скласти в скляний посуд , зберігається довго. Це вже готовий продукт , добре на сніданок їсти з молоком, кефіром, соком.