Домашня локшина ВОК з яловичиною та овочами і устричним соусом

Приготування цього ароматного страви при наявності інгредієнтів у вас займе 15-20 хвилин. Домашня локшина ВОК з яловичиною та овочами і устричним соусом простий рецепт.

Інгредієнти

на 2 порції:

•Локшина удон – 150 р.
•Яловичина – 200 р.
•Морква – 50 р.
•Цибуля біла – 50 р.
•Цукіні – 50 р.
•Болгарський перець – 50 р.
•Масло рослинне – 30 мл
•Соєвий соус – 50 мл
•Устричний соус – 2 ст. л.
•Кунжут – 1 ч. л.
•Цибуля зелена

Спеції для м’яса:
•Сіль – 1/2 ч. л.
•Перець – за смаком
•Копчена паприка – 1/2 ч. л.
•Масло рослинне – 1/2 ст. л.

Домашня локшина ВОК з яловичиною та овочами і устричним соусом покроковий рецепт

1. Наріжемо тонкою соломкою овочі. Яловичину наріжемо кубиками невеликого розміру і замаринуем спеціями. Зваримо локшина удон в підсоленій воді як зазначено на упаковці, приблизно 5 минут.

2. Розігріємо сковороду до високої температури і додамо рослинне масло. Першим ділом обсмажимо яловичину 2-3 хвилинки швидко помішуючи, додамо трохи соєвого соусу і знову швидко перемешиваем.

3. Як тільки м’ясо повністю просочиться соусом додамо овочі. Обсмажуємо також 2-3 хвилинки на високій температурі, до овочів також додамо соєвий соус. Головне активно помішувати, адже ми готуємо на високій температуре.

4. Додамо зварену локшину в сковороду і з’єднуємо її з іншими інгредієнтами, після чого додамо устричний соус і знову активно перемішаємо все.