Як приготувати домашню шарлотку з яблуками з яйцями, борошном і цукром рецепт простий в духовці. Не знаю, чи пристойно викладати такі прості рецепти як цей. Взагалі у мене є улюблений рецепт шарлотки і я з вами їм ділилася. Але, днями, вирішивши її спекти я не знайшла в холодильнику вершкового масла. І вирішила поекспериментувати. Вийшло супер! Супер просто, супер смачно!
Інгредієнти
Цукор 120гр
Борошно 220 гр
Яйця 3 шт
Сіль 1/3 ч. л
Сода 1/3 ч. л (або розпушувач)
Олія рослинна (без запаху) 9 ст. л
Яблука (середнього розміру) 6 шт – мені більше подобається з кислими
Домашня шарлотка з яблуками з яйцями, борошном і цукром покроковий рецепт
1. Яйця збиваємо з цукром, додаємо сіль, соду, борошно і масло все добре перемішуємо міксером. Яблука чистимо від серцевини і нарізаємо дрібними кубиками.
2. Додаємо яблука в тісто. Перемішуємо. Якщо вам здалося що тесту мало, а яблук багато, то так і повинно бути 👆 .
3. Викладаємо тісто у змащену ростить. маслом форму і в духовку на 40 хвилин 180 градусов.
4. На дно форми я кладу папір для запікання. Перевіряємо готовність зубочисткою (повинна бути сухою) .