Домашнє бананове морозиво в домашніх умовах

Як зробити бананове морозиво в домашніх умовах – простий рецепт домашнього морозива без цукру, без морожениці. Готуємо домашнє бананове морозиво в домашніх умовах рецепт. Сьогодні готуємо ще один дуже простий варіант морозива.

Інгредієнти

стиглі Банани – 4 штуки
Мед – 80 грам
Лимонний сік – 2 столові ложки
Вершки 33% жирності – 250 мл

Домашнє бананове морозиво в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Для цього нам знадобиться 4 стиглих банана. Ділимо їх на шматочки. Додаємо 80 грам меду. І 2 столові ложки лимонного соку. За допомогою заглибного міксера банани потрібно подрібнити в кашку. Також, це можна зробити блендером. Окремо потрібно збити міксером 250 мл вершків жирністю 33% в густу пену.

2. Усіма секретами та особливостями збивання жирних вершків я поділилася у своєму відео, коли готувала саме просте морозиво пломбір. Ссилочку залишу в описі під цим відео. Вершки не повинні стікати з віночків міксера. Тепер поступово додаємо бананову масу. Все акуратно перемішуємо міксером на мінімальних оборотах.

3. Довго перемішувати не треба. Отриману масу виливаємо в контейнер І накриваємо харчовою плівкою в контакт. Відправляємо в морозильну камеру на 4-5 годин. Протягом цього часу морозиво не потрібно перемішувати, кристалики льоду не утворюються. Коли морозиво застигне, знімаємо плівку, формуємо кульки і розкладаємо їх за формочкам.

4. Така кількість бананового морозива розраховано на 4 порції. Морозиво виходить не нудотним, з яскраво вираженим банановим смаком. Відчувається медова нотка. Прекрасним доповненням до такого морозива будуть подрібнені горішки. Приємного апетиту!