Домашнє печиво Савоярді для торта тірамісу

Як приготувати дуже смачне Домашнє печиво Савоярді для торта тірамісу рецепт простий в духовці. Для тих, хто не може знайти це печиво в магазині, або для тих, хто просто хоче зекономити) адже його собівартість зовсім невелика, ніж ціна в магазині😉

Інгредієнти

2 яйця
70г цукру
70г борошна
Цукрова пудра

Домашнє печиво Савоярді для торта тірамісу покроковий рецепт

1. Збити яйця з цукром на середній швидкості міксера до пишної світлої маси*. Це дуже важливо! У мене йде близько 10 хвилин. (В каруселі показую консистенцію) Якщо міксер слабкий, то збивайте окремо білки і жовтки, поділивши цукор порівну. Після чого акуратно з’єднати обидві маси лопаткой.
2. Всипати в кілька етапів просіяне борошно, щоразу обережно вимішуючи лопаткою. Міксер не використовуємо в даному етапі, щоб не втратити легкість. Довго не заважати! Перекласти масу в кондитерський мішок і відсадити смужки на деко, застелене пергаментом або тефлоновим килимком. (Можна просто викласти ложкою)

3. Рясно присипати печиво цукровою пудрою. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 10-12 хвилин до утворення легкої рум’яної скоринки. ⠀ В такому випадку печиво усередині все ж м’яке, а зверху хрустке. Щоб домогтися сухості печива всередині можна залишити його полежати при кімнатній температурі на пару часов.
4. Але якщо часу немає, то просто не виймати з духовки відразу, а залишити печиво хвилин на 30 досушиться вже у вимкненій і трохи охолола! духовці. ⠀ *Якщо не впевнені, що яйця збили добре, додайте 1/4ч.л.разрыхлителя.