Домашнє печиво з мигдальною борошном

Як приготувати смачне домашнє печиво з мигдальною борошном рецепт простий. Мене трохи збентежило в рецепті 35г яйця і я перерахувала рецепт на повноцінне яйце категорії С1. Користуйтеся тими пропорціями, що вам більше по душі.

Інгредієнти

Для начинки:
30 г вершкового масла
30 г подрібнених горіхів в крихту
30 г цукру
30 г глюкозного сиропу

Для тіста:
90 г вершкового масла кімнатної температури
75 г цукрової пудри
140 г борошна
36 г крохмалю
35 г яйця кімнатної температури
37 г мигдальної муки

Домашнє печиво з мигдальною борошном покроковий рецепт

1. Для начинки:
Нагріти масло, цукор і сироп, до об’єднання всіх інгредієнтів і розчинення цукру. Додати горіхи, перемішати і викласти на тефлон або пергамент. Накрити в щільну пергаментом або тефлоном. Поставити в холод на 15 хв. Тим часом приготувати тісто!
2. Масло збити з цукровою пудрою до об’єднання. Додати яйце і перемішати до об’єднання! Борошно з мигдальною борошном, крохмалем перемішати і додайте до маслянно-яєчної суміші. Все змішати до об’єднання, довго не заважати, просто зібрати в один ком!
3. Перекласти тісто на пергамент або в щільний пакет, тісто повністю має бути закрита з усіх боків пергаментом або пакетом, розподілити шаром до 2 см і прибрати в холод на 1 годину. Дістати начинку і скачати з неї кульки діаметром 1 см (вагою 2 г). Прибрати в холод!
4. Охолоджене тісто розкачати між двома шарами пергаменту вирізати печиво з отвором всередині, дірочку зручно вирізати зворотною стороною будь кондитерської насадки!
5. У центр печеньок покласти начинку (кульки). Круглі центри печеньок також випікати разом з основними печивом. Випікати при температурі 160* 15-20 хв. Маленькі круглі печеньки обваляти в цукровій пудрі! Насолоджуватися з чаєм!