Домашнє персикове варення без кісточок часточками на зиму

Як варити домашнє персикове варення без кісточок часточками на зиму простий рецепт 🔥 Я впевнена ви його оціните. Для варення потрібні тверді ! персики. Тоді часточки персиків будуть щільні, від цього і залежить смак варення.

Інгредієнти

✅1 кг персиків (чистої ваги)
✅1 кг – цукру
✅200 мл води

Домашнє персикове варення без кісточок часточками на зиму покроковий рецепт

1. Очистити персики від шкірки. Нарізати на шматочки. Готуємо сироп: 1 кг цукру і 200 мл води Ставимо на плиту на великий огонь.

2. Як сироп закипить, додаємо туди персики. Як сироп закипить разом з персиками, варимо 5 хв, і убираем.

3. До наступного дня. Я варю ввечері, а вранці продолжаю.

4. На наступний день знову ставимо варити на великому вогні, як закипить, зменшуємо вогонь на середній і варимо 40 хв. (пінку можна прибрати ситечком).

Відео рецепт 👇