Заправка для борщу з помідорів, буряків і моркви на зиму

Заправка для борщу з помідорів, буряків і моркви на зиму в олії рослинній простий рецепт 💜 Спробуйте цей рецепт зараз і радуйте домашніх смачним борщем в холоди 🤩

Інгредієнти

буряк — 1 кг;
морква — 1 кг;
томати — 1 кг.;
масло рослинне — 200 мл
сіль — за смаком.

Заправка для борщу з помідорів, буряків і моркви на зиму покроковий рецепт

1. Овочі миємо, буряк і моркву натираємо на крупній тертці; На томатах робимо хрестоподібні надрізи, заливаємо окропом і очищаємо. Подрібнюємо блендером або пропускаємо через м’ясорубку;
2. Моркву і буряк кладемо в сковорідку, солимо, додаємо томатне пюре і рослинне масло;
3. Тушкуємо на невеликому вогні 20 хвилин, не забуваючи помішувати; гарячу овочеву масу розкладаємо в стерилізовані банки, закриваємо і закутуємо. Зберігаємо в прохолодному месте.