Малосольні огірки швидкого приготування з хріном, з часником і кропом

Як приготувати малосольні огірки швидкого приготування з хріном, з часником і кропом рецепт. Як же смачно з молодою картоплею з грядочки, нехай не з нашої, але теж смачно.

Інгредієнти

Листя хрону (1-2 шт)
Уроп з парасолькою
Часник
Листя смородини (1-2 шт)
Перець горошком
Лавровий лист

Малосольні огірки швидкого приготування з хріном, з часником і кропом покроковий рецепт

1. Огірки добре промити, відрізати попки. На дно емальованої каструлі, покласти лист хрону, кріп, часник промити, кілька часточок на дно так само відправити, перець і лавровий лист.
2. Беремо самі дрібні огірки, саме вони виходять смачними і хрусткими. Укладаємо шарами огірки разом з усіма інгредієнтами. Зверху укладаємо кріп, великий лист хрону і заливаємо розсолом (кип’ятимо воду з сіллю).
3. На літр води 2 столові ложки солі без верху. Через добу можна прибирати в холодильник.