Радянська закуска на зиму з помідорів, перцю, цибулі, моркви і цукру

Як смачно зробити Радянську закуску на зиму з помідорів, перцю, цибулі, моркви і цукру простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Знайшла старий рецепт закуски, яку можна їсти просто так, наприклад, з картоплею або макаронами, а можна використовувати в якості заправки для супів і других страв.

Інгредієнти

🔸2 кг. помідорів;
🔸2 кг. перцю солодкого;
🔸2-1 шт. гіркого перцю🌶;
🔸0,5 кг ріпчастої цибулі;
🔸0,5 кг. моркви;
🔸2-3 ст. л. солі;
🔸1 ст. рослинного масла;
🔸1ст. цукру;
🔸0,5 ст. яблучного оцту;
🔸~5 шт. лаврових листів;
🔸~10 шт. горошин запашного перцю.

Радянська закуска на зиму з помідорів, перцю, цибулі, моркви і цукру покроковий рецепт

1. Помідори і гострий перець подрібнюємо у блендері або м’ясорубці, додаємо до них сіль, цукор і варимо на повільному вогні ~20-30 минут.
2. Потім у цю суміш додаємо нарізаний чверть – кільцями цибулю, нарізаний соломкою солодкий перець і натерту на крупній тертці морковь.
3. Заливаємо олією, оцтом, перемішуємо і відправляємо нудитися на повільний вогонь хвилин на 30-40.
4. Після розливаємо гарячим в стерилізовані банки, закатуємо, перевертаємо догори дном, чекаємо поки охолоне і прибираємо на хранение.