Мариновані огірки з вишнею на зиму

Закуска два в одному: і хрусткі огірочки, і пікантна вишня до м’яса 👍
Як зробити смачний Мариновані огірки з вишнею на зиму простий рецепт.

Інгредієнти

невеликі огірки — 1 кг;
ягоди вишні — 200 гр.;
вода — 1 л.;
сіль — 1 ст. л.;
цукор — 3 ст. л.
оцет 9% — 2 ст. л.;
часник — 4-5 зубчиків;
кріп — 3-4 парасольки;
запашний перець — 6 горошин.

Мариновані огірки з вишнею на зиму покроковий рецепт

1. Огірки і ягоди моєму. Огірочки замочуємо у воді на пару годин; Стерилізуємо дві літрові банки. Кладемо в них пару очищених зубчиків часнику, кріп, ягоди вишні; У банку складаємо огірки, додаємо вишню;
2. Воду кип’ятимо, заливаємо в банки, прикриваємо кришкою і залишаємо на 10 хвилин; Зливаємо воду в сотейник, розчиняємо в ній цукор і сіль, кидаємо горошини перцю;
3. Варимо 5 хвилин, вливаємо оцет і вимикаємо. Відразу розливаємо маринад по банках; Закочує банки, перевертаємо, закутуємо і даємо охолонути. Зберігаємо в прохолодному темному месте.