Дріжджове тісто з мясом

Як зробити Дріжджове тісто з м’ясом простий рецепт.

Інгредієнти

Інгредієнти для тіста: (ми готували на 2 порції)
✔️борошно 450 гр.,
✔️вода 150 мл,
✔️молоко 150 мл,
✔️сіль 1 ч. л. з гіркою
✔️дріжджі 12 гр., сирі (або 5 гр., сухих)
✔️Вершкове масло

Для підливи:
✔️м’ясо 300-500 гр.,
✔️цибуля ріпчаста 1 шт.,
✔️помідори свіжі 1 шт.,
✔️морква 1 шт.,
✔️перець болгарський 1 шт.,
✔️сіль за смаком
✔️вода 300 мл,
✔️спеції (у нас паприка)

Дріжджове тісто з м’ясом покроковий рецепт

1. Воду змішуємо з молоком, додаємо цукор, сіль, дріжджі. Всипаємо борошно і замішуємо тісто. Залишаємо його для підйому на 10-15 хвилин. М’ясо будь-яке, у нас свинина, нарізаємо великими шматочками, обсмажуємо на рослинному маслі і перекладаємо в миску.

2. розкачуємо Тісто в тонкий пласт, приблизно 3-4 мм, змащуємо м’яким вершковим маслом, не доходять до краю, звертаємо в рулет, край защипуємо і розрізаємо ось таким чином. Потім кожен шматочок у середині придавлюємо шпажкою, надаючи гарну форму.

3. Викладаємо в мантоварку, змащену рослинним маслом, расстаиваем 10 хвилин і варимо на пару, на середньому вогні 20-25 хвилин. Обсмажуємо цибулю, моркву, сюди ж відправляємо перець, помідор, обсмажене мясо.

4. Додаємо улюблену приправу, ми додали паприку, солимо і перчимо. Наливаємо воду і тушкуємо під кришкою 20 хвилин. На тарілку викладаємо м’ясо і рулетики, посипаємо зеленью.

Відео рецепт 👇