Локшина фунчоза з куркою, перцем, баклажаном, морквою, огірками

Локшина фунчоза з куркою, перцем, баклажаном, морквою, огірками на сковороді простий рецепт. А ви в якому вигляді її більше любите? в теплому як страва? Або і в холодному, в якості салату?)

Інгредієнти

▫️Куряче філе – 300г
▫️Баклажан – 1шт
▫️Фунчоза – 200г (1 упаковка)
▫️Перець болгарський – 1шт
▫️морква – 200г
▫️Огірки – 2шт
▫️Заправка для фунчозы
▫️Рослинна олія

Локшина фунчоза з куркою, перцем, баклажаном, морквою, огірками покроковий рецепт

1. Нарізаємо всі овочі соломкою, замість корейської моркви. Обсмажуємо спочатку філе на рослинному маслі, на високому вогні і потім до філе додаємо моркву і обсмажуємо ще пару мин.

2. І потім додаємо перець, баклажан, все ще обсмажуємо 7 хв. вимикаємо плиту і додаємо огірки. Фунчозу заливаємо окропом на 5 хв. Після промиваємо холодною водой.

3. За бажанням порізати фунчозу ножичками. Я просто не люблю коли вона занадто довга:) Приєднуємо до нашої куркою з овочами і додаємо заправку для фунчозы, трохи кунжуту і готово.

Відео рецепт 👇