Як смачно зробити Дріжджові булочки рулетики на молоці і вершковому маслі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
500 г хлібопекарського борошна
75 г цукру
Щіпка солі
135 г яєць (3 маленьких)
120 г молока
8 г сухих швидкорозчинних дріжджів
100 г несолоного вершкового масла, розм’якшеного
Дріжджові булочки рулетики на молоці і вершковому маслі покроковий рецепт
1. Замісіть всі інгредієнти, крім вершкового масла, поки не вийде однорідне тісто. Поступово додайте вершкове масло кубиками і замісіть, поки масло не змішається з тестом.
2. Продовжуйте місити близько 10 хвилин. Вийде м’яке і еластичне тісто. Накрити і залишити подниматься.
3. Взяти трохи тіста, зробити надрізи і надати форму як на відео. Готувати в духовці при 180 ° С до золотистого кольору. Приємного апетиту!