Дріжджові булочки рулетики на молоці і вершковому маслі

Як смачно зробити Дріжджові булочки рулетики на молоці і вершковому маслі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

500 г хлібопекарського борошна
75 г цукру
Щіпка солі
135 г яєць (3 маленьких)
120 г молока
8 г сухих швидкорозчинних дріжджів
100 г несолоного вершкового масла, розм’якшеного

Дріжджові булочки рулетики на молоці і вершковому маслі покроковий рецепт

1. Замісіть всі інгредієнти, крім вершкового масла, поки не вийде однорідне тісто. Поступово додайте вершкове масло кубиками і замісіть, поки масло не змішається з тестом.

2. Продовжуйте місити близько 10 хвилин. Вийде м’яке і еластичне тісто. Накрити і залишити подниматься.

3. Взяти трохи тіста, зробити надрізи і надати форму як на відео. Готувати в духовці при 180 ° С до золотистого кольору. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇