Як зробити фалафель з нуту, буряків і червоного цибулі рецепт простий.
Інгредієнти
для 4 порції:
Нут 500 гр
Червоний цибуля 1 шт
Кінза 30 гр
Спеції: кумін, коріандр, сушена паприка
Часник 2 зубчики
Лимон сік 1 ст. л.
Борошно 2 ст. л.
Кунжутне насіння 1 ст. л.
Буряк 1 шт
Масло для фритюру 0,5 л
Фалафель з нуту, буряків і червоного цибулі покроковий рецепт
1. Замочений на ніч нут змішуємо з червоним цибулею, кінзою, кумином, коріандром, чорним перцем, сіллю, паприкою, часником, соком лимона, борошном і кунжутним семенами.
2. Подрібнюємо все в блендері. Формуємо по 30 гр, за допомогою столових ложок. У частину фаршу додаємо терту буряк і також формуем.
3. Обсмажуємо у фритюрі 180 градусів 3-4 хвилини. Подаємо гарячими, соус у мене йогурт з зеленью.
Відео рецепт 👇