Фаршировані кабачки фаршем на сковороді з соусом

Фаршировані кабачки цікавому соусі. Ви зобов’язані приготувати їх!!! Фаршировані кабачки фаршем на сковороді з соусом простий рецепт. Соус приголомшливий. Підійде до всього . І до пасти , і картоплі, і до рису і риби.

Інгредієнти

Великий кабачок
Фарш індички або курки – 500 г
Цибуля – 1 шт
Перець – 1 шт
Часник – 3 зуб
Сіль
Сухий базилік

Для соусу:
Порізану Цибулю-1 шт
Терта Морква-1 шт
Томати- 400 р
М’якоть кабачка
Вершки 10% -200 мл
Сіль, спеції

Фаршировані кабачки фаршем на сковороді з соусом покроковий рецепт

1. Кабачок порізати на кружечки і вийняти м’якоть. Перець, цибулю, часник подрібнити в блендері, додати до фаршу і перемішати. Покласти фарш в гуртки кабачка.

2. Цибулю і моркву протушкувати з маслом 5 хв. додати порізану м’якоть кабачка. Тушкувати 5 хв. додати томати ще 5 мин.

3. Додати вершки, сіль і спеції, довести до кипіння. До соусу додати фаршировані кабачки, щоб він їх покрив і тушкувати 40 хв на середньому огне.

4. Готово!

Відео рецепт 👇