Як зробити фаршировані перепілки грибами печерицями в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
Перепела 5 шт
Соєвий соус-4 ст. л
Паприка 1/2 ст. л
Сушений імбир 1 ч. л
Сушений часник 🧄 1 ч. л
Оливкова олія 2 ст. л
Чорний перець
Печериці 500 гр
Цибулю 🧅 1 шт
Фаршировані перепілки грибами печерицями в духовці покроковий рецепт
1. Запікаємо під пергаментом 30 хвилин при 180°.
2. Потім задаємо скоринку обмазуючи залишками маринада.
3. Коли робимо скоринку, крила перепелів краще обернути фольгою. Печериці обсмажуємо до випаровування влаги.
Відео рецепт 👇