Як зробити Феттучині з куркою і грибами простий рецепт.
Інгредієнти
8-10 шт гнізд феттучині
200 гр філе курячої грудки
150 гр печериць
1 шт. болгарського перцю
4-5 шт помідори
2 зубчики часнику
150-200 мл молока
сіль за смаком
паприка, чорний і гострий перець
рослинне масло для піджарки
Феттучині з куркою і грибами покроковий рецепт
1. Куряче філе ріжемо кубиками, розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо на неї куряче філе( я завжди заздалегідь варю до напівготовності філе).
2. Підсмажуємо, додаючи часник, потім болгарський перець, гриби ( у мене шампіньйони), все разом смажимо ще 2-3 хвилини, додаємо приправи, солимо за смаком і перекладаємо фетучіні (локшина) зверху поджарки.
3. Потім дрібно нарізані помідори і заливаємо молоком і водою. Води додаємо стільки, щоб ледве – ледве накривала локшину. Варимо до готовності і при подачі додаємо кинзу.
Відео рецепт 👇