Запечене філе червоної риби лосось з картоплею в духовці з вершками простий рецепт. Я не афішую той факт, що моя любов – картоха 😂 Пам’ятаю як в дитинстві бабуся готувала мені варіації картопляних вишукувань, а я їла🥰 І на дачі вже друга бабуся казала: «хочеш картоплю – чисть». Сьогодні абсолютно просте блюдо з вишуканим лососем. І з невеликим жалем, бо так рідко зараз можна знайти хороший😔 Але ми тут по любові, тому раптом знайдете – а у вас рецепт вже є🙏🏻
Інгредієнти
▪️філе лосося
▪️3 середніх томату
▪️6-8шт картоплі
▪️вершки 33%
▪️французька гірчиця
▪️часник (куди ж без нього)
▪️сіль/перець
▪️чебрець
▪️в’ялені томати за бажанням
Філе червоної риби лосось з картоплею в духовці з вершками покроковий рецепт
1. Картоплю очистити, порізати і підварити (приблизно 10 хвилин після закипання). Воду злити і викласти у форму для запікання Помідори обшпарити окропом, попередньо зробивши надрізи на шкірі, очистить.
2. Порізати на часточки, додати до картоплі. Додаємо до овочів сіль, перець, гірчицю, часник, в’ялені томати. Додати вершки і добре перемішати. Зверху викладаємо лосось, його теж попередньо посолити і поперчить.
3. Трохи вершків на лосось і пару гілочок чебрецю Запікати при 180 ° С 20 хвилин. Більше не запікайте, пам’ятайте – лосось повинен бути прожарювання rose – тоді він прекрасен.