Філе стегна курки в духовці з глазурю з меду і соєвого соусу

Копчені палички. Філе стегна курки в духовці з глазур’ю з меду і соєвого соусу простий рецепт. Шалені палички, які підійдуть до будь-якого гарніру, цей смак не передання чудовий, пробуйте обов’язково.

Інгредієнти

Кбжу на 1 шт: 64/6.7/3.7/0.7
На 100 гр: 136/14.3/7.9/1.6

15 шт потрібно:
Філе стегна курки – 600 гр

Для панірування :
🐔 копчена паприка – 10 гр.
🐔цибуля ріпчаста сушена – 7 гр.
🐔сіль – 1/2 ч. л

для глазурі:
🍯мед – 37 мл
🍶соєвий соус – 23 мл
🥫томатна паста – 19 гр
🍋сік лимонний – 6 мл

Кбжу на 100 гр овочів без крупи: 46/1/1.6/7.3

🥘Цибуля ріпчаста -146 гр
🥘Черрі – 206 гр
🥘Маслини -50 гр
🥘Часник -4 гр
🥘Кетчуп – 30 гр
🥘Олія оливкова – 1 мл
🥘Сіль , перець

Філе стегна курки в духовці з глазур’ю з меду і соєвого соусу покроковий рецепт

1. Філе нарізаємо на палички (у мене 15 шт вийшло). У мисці змішуємо копчену паприку, цибулю, сіль і обвалюємо палички з усіх боків. Деко застеляємо пергаментним папером. Викладаємо палички і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку при 180 гр. на 25 минут.
2. Для глазурі: все перемішуємо. Дістаємо палички з духовки і промазуємо з усіх боків глазур’ю і відправляємо ще на 10 хвилин. Для гарніру я взяла кус-кус і зробила складовою гарнір , коли звичайний починає набридати, на допомогу приходять ось такі добавки і вже одразу інше блюдо.
3. Обсмажуємо дрібно нарізану цибулю на саме до рум’яного кольору, додаємо нарізаний часник, томати , маслини і кетчуп, спеції, добре перемішуємо і смажимо 2-3 хв. Перемішуємо з готовим кус кусом (так само можна замінити на кіноа).