Фісташковий ганаш для макаронів або торта

Як зробити смачний Фісташковий ганаш для макаронів або торта рецепт простий. Як-то в цьому році щось пішло не так 😎 А поки в будинку передсвяткова підготовка, я вирішила поділитися з вами улюбленим рецептом фісташкового ганаша (він відмінно підходить як для начинки макаронів, так і для прошарку в торт), користуйтеся♥️

Інгредієнти

Шоколад білий – 200 р.
Вершки 33-35% – 100 р.
Фісташкова паста – 30 р.

Фісташковий ганаш для макаронів або торта покроковий рецепт

1. Вершки довести до 90° , вилити на шоколад, зробити емульсію (пробити блендером), додати фісташкову пасту.
2. Пробити блендером, перелити в кондитерський мішок або накрити плівкою в контакт, відправити в холод на стабілізацію на 5-8 часов.
3. На фото: Фісташкові макаронів з пониженим вмістом цукру на швейцарській меренге. У центрі малиновий конфитюр.