Як зробити Торт Фісташковий з мусом і полуницею рецепт простий 💚🍓 Пишу обіцяний рецепт цього смачного тортика (рецепт фісташкових коржів під відео в reels 👌).
Інгредієнти
Фісташковий мус в прошарок:
300 г вершків (від 33%
130 г молока
8 г желатину
90 г білого шоколаду
20 г цукру
50 г фісташкової пасти
Зелений барвник по необхідності.
Полуничне желе в прошарок:
400 г полуничного пюре
20 г желатину
40 г цукру
Крем на покриття:
560 г вершкового сиру
45 г цукрової пудри
185 г м’якого вершкового масла.
Фісташковий Торт з мусом і полуницею покроковий рецепт
1. Фісташковий мус в прошарок:
Молоко нагріти з цукром, додати білий шоколад, перемішати до розчинення шоколаду. Додати набряклий желатин. Вершки збити до м’яких піків, додати молоко з шоколадом, акуратно перемішати. Додати фісташкову пасту, барвник, перемешать.
Молоко нагріти з цукром, додати білий шоколад, перемішати до розчинення шоколаду. Додати набряклий желатин. Вершки збити до м’яких піків, додати молоко з шоколадом, акуратно перемішати. Додати фісташкову пасту, барвник, перемешать.
2. Полуничне желе в прошарок:
Нагріти пюре з цукром до розчинення. Ввести набряклий желатин. Вилити в 2 кільця по 16 см, заморозить.
Нагріти пюре з цукром до розчинення. Ввести набряклий желатин. Вилити в 2 кільця по 16 см, заморозить.
3. Крем на покриття:
Масло з пудрою збити до пишноти, ввести вершковий сир, взбить.
Масло з пудрою збити до пишноти, ввести вершковий сир, взбить.
4. Збірка:
Збираємо в кільці 18 см, прокладений ацетатної плівкою. Фісташковий корж, трохи мусу, полунична начинка, трохи мусу. Повторити. Третій корж. Прибрати стабілізуватися в холодильник на ніч. Покрити чорновим шаром крему. Дуже добре охолодити. Покрити фінішним слоем.
Збираємо в кільці 18 см, прокладений ацетатної плівкою. Фісташковий корж, трохи мусу, полунична начинка, трохи мусу. Повторити. Третій корж. Прибрати стабілізуватися в холодильник на ніч. Покрити чорновим шаром крему. Дуже добре охолодити. Покрити фінішним слоем.