Фламкухен хороша піца з Ельзасу, або “Вогненний пиріг” простий рецепт в духовці. Flammkuchen – простий і смачний відкритий пиріг. Це ельзаське блюдо популярний на півдні Німеччини в німецькій частині Швейцарії. Саме в Базелі я вперше спробувала Flammkuchen. Ідеальний рецепт, якщо мені треба швидко приготувати гарячу закуску до вина і створити настрій свята.
Інгредієнти
Для тесту
250 г борошна (у мене мука типу 00, але ви можете взяти будь-яку білу муку)
6 г свіжих дріжджів
4 г солі
140 г теплої води
Для начинки
200 р сметани 35%
200 р тертого сиру (Емменталь, Грюйер, Моцарела, Чеддер і ін)
40 г бекону
1/2 великої цибулини
Фламкухен хороша піца або “Вогненний пиріг” покроковий рецепт
1. Рецепт розрахований на два пирога діаметром приблизно 25 см.
2. Випікати при температурі 250 С до красивого румянца.
3. У мене на це йде 5-8 минут.
Відео рецепт 👇