Форель по-царськи з ікорному-вершковим соусом

Як смачно зробити Форель по-царськи з ікорному-вершковим соусом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Якщо ви хочете знайти рибу високої якості і ікру першого сорту, то сміливо можете звертатися до моїх друзів.

Інгредієнти

•філе форелі – 700 р.
•Лимон – 1 шт.
•Чебрець – 10 р.
•Сіль, перець – за смаком.

для соусу:
•Масло вершкове – 60 р.
•Борошно – 15 р.
•Вершки 20% – 400 мл
•Цедра лимона – 1/2 шт.
•Ікра червона – 100 р.
•Сіль – 1/2 ч. л.
•Перець – 1/2 ч. л.
•Мускатний горіх – 1/2 ч. л.

На гарнір:
•Спаржа.
•Томати черрі.

Форель по-царськи з ікорному-вершковим соусом покроковий рецепт

1. Розділимо філе форелі на порційні шматочки. Викладемо часточки лимона на деко і зверху викладаємо шматочки риби шкірою вниз і гілочки чебрецю. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 20-25 хвилин, до рум’яного цвета.

2. Приготування вершково-икорного соусу. У сотейнику розтопити вершкове масло і додати борошно, обсмажуємо борошно в маслі ~ 1 хвилину і заливаємо холодними вершками, активно перемішуємо вінчиком, щоб не утворилися комочки.

3. Додаємо спеції і цедру лимона, доводимо соус до середньої густоти і знімаємо з вогню. Вже трохи остиглий соус додаємо ікру і перемішуємо, соус готовий. Приготування соусу займе 10-12 минут.

4. Дістаємо рибу з духовки і даємо відпочити 5-7 хвилин, після чого можна сервірувати, зверху поливаємо вершково-ікорним соусом. Виходить по-справжньому святковий і ситне блюдо.

Відео рецепт 👇