Французьке печиво Мадлен від Енді Шеф

Як зробити Французьке печиво Мадлен від Енді Шеф домашній рецепт простий.

Інгредієнти

70 г цукру
62 г яєць
Цедра лимона
Ваніль
62 г вершкового масла
5 г меду
62 г пшеничного борошна
1,5 г розпушувача

Французьке печиво Мадлен від Енді Шеф покроковий рецепт

1. Цукор з’єднати з яйцем, Додати цедру лимона і ванілі. Масло розтопити, додати мед, перемішати до однорідності і остудити до кімнатної температури. Борошно просіяти з розпушувачем і ввести в тісто. Перемішати. Додати в тісто олію з медом.
2. Розмішати до однорідності і перекласти в кондитерський мішок. Прибрати в холодильник на добу. Духовку розігріти до 200С. Форму змастити маслом і присипати борошном (у мене металева форма, силіконову змащувати не потрібно).
3. Випікати близько 10 хвилин, поки мадлени не підрум’яняться. У правильно приготовлених мадлен повинен з’явиться характерний «парус» і дуже ніжна структура.