Французькі тости з Бефстроганов з яловичини

Як смачно зробити Французькі тости з Бефстроганов з яловичини простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🍇4 столові ложки оливкової олії
🍇1,5 склянки грибів
🍇Сіль за смаком
🍇Пів чайної ложки чорного перцю
🍇2 столові ложки чебрецю
🍇2 столові ложки вершкового масла
🍇Пів склянки цибулі, нарізаного кубиками
🍇2 зубчики часнику, подрібнити
🍇450 гр. яловичого фаршу
🍇3 столові ложки універсальної борошна
🍇2 чайні ложки паприки
🍇1,5 склянки яловичого бульйону
🍇Пів склянки сметани
🍇1 чайна ложка гірчиці
🍇1 буханець батон
🍇2 чашки моцарели
🍇3 столові ложки нарізаної петрушки

Французькі тости з Бефстроганов з яловичини покроковий рецепт

1. Трохи обсмажити гриби в оливковій олії, додати сіль, перець і чебрець, обсмажити до золотистого кольору. Покласти масло, цибулю, часник і обсмажити до золотистого кольору цибулі. Додати фарш і трохи обжарить.

2. Покласти борошно, паприку і перемішати. Влити бульйон, сметану і гірчицю. Перемішати і готувати поки злегка не загустеет.

3. Покласти всередину батона, додати сир. Готувати в духовці при 180 градусів, 5-10 хвилин або до золотистого цвета.

4. Прикрасити петрушкой.