Як зробити смачний фруктовий конфі ананасовий для торта рецепт в домашніх умовах. Торт «Свіжий Ананас» – рецепт якого вже оцінили всі кондитери! Легкий і ніжний, а ананасовим конфі у складі, що додається до цього торту унікальний смак😍 Сьогодні ми вирішили поділитися з вами рецептом!
Інгредієнти
Інгредієнти:
Ананасовим пюре – 350г;
Цукор – 80г;
Пектин – 10г;
Лимонна кислота або
*Лимонний сік – 30г;
Желатин – 10г;
Вода холодна – 60г.
Фруктове конфі ананасовий для торта покроковий рецепт
1. Заздалегідь готуємо інвентар і інгредієнти. Ананас почистити. Пробити блендером і перекласти в сотейник. Цукор ретельно змішати з пектином (обов’язково!). Желатин замочити в холодній воді (пропорція 1:6, 10 г желатину, 60г холодної води) на 15 минут.
2. Нагріти пюре на середній швидкості до 40C, весь час помішувати вінчиком. Ввести цукор з пектином дощиком, при цьому продовжуємо помішувати вінчиком. Додати лимонну кислоту або лимонний сік. Уварюємо 1-2 хвилини до загустения.
3. Знімаємо з вогню. Вводимо набряклий желатин, перемішуємо до розчинення. Переливаємо в форми порівну. Охолодити при кімнатній температурі і відправляємо на заморозку.