
ПП морквяний торт з сирним кремом на сковороді на кефірі простий рецепт.
Інгредієнти
морква – 240 грам
кефір 0%- 120 мл
яйце – 2 шт
розпушувач – 1/3 чл
рисове борошно – 4 ст л
Крем:
сир м’який – 60 гр
цукрозамінник -2 пакетика
цедра лимона
для обсипання – протеїнове печиво
ПП морквяний торт з сирним кремом на сковороді покроковий рецепт

1. Моркву начистити натерти на дрібній тертці, відразу в миску. Налити кефір і вбити яйце. Виделкою, круговими рухами злегка збити масу. До неї ж всипати борошно, розпушувач, перемешать.
2. Готове тісто влити на сковороду(змащену маслом) і смажити під кришкою на 5 хвилин з кожного боку (дивіться по готовності – тісто має схопитися). Корж ділимо на 4 части.
3. Для крему: м’який сир перемішуємо з цедрою лимона і цукрозамінником. Кожен корж змащуємо кремом. Я посипала протеїновим печивом. В холодильник на 30 минут.
Відео рецепт 👇