Галета пиріг з полуницею

Галета пиріг з полуницею просто рецепт в духовці.

Інгредієнти

Тісто:
Вершкове масло 82% 100 р
Борошно 210 р
Яйце велике
Сіль щіпка

Ягоди 200-240 р
Цукор 4 ст. л

Галета пиріг з полуницею покроковий рецепт

1. Холодне масло натерти на тертці і перемішати з борошном і сіллю. Додати яйце і швидко замісити тесто.
2. Прибрати в холодильник на 30 хвилин або в морозилку на 10 хв. Розкотити в коло. Посипати сахаром.

3. Викласти шматочки полуниці відступаючи від краю 3-4 див. Загорнути краї і змастити яйцем. Випікати в розігрітій до 200С духовці 30-40 хвилин до рум’яного цвета.