Галета зі сливами і волоськими горіхами простий рецепт. Доброго ранку мої дорогі інста друзі 😘💐☀️ Растаскивайте рецепт за своїм закладок, не забуваючи залишати мені свої «спасибі» і сердечка❤️!)) Настійно рекомендую приготувати в самий найближчий час, поки сливи в сезоні. Тоненьке пісочне тісто і море соковитою начинки! Словами не описати як це смачно. Швидкість поїдання говорить сама за себе 😉
Інгредієнти
Для тесту на 2 галети:
🔹Масло вершкове – 200 гр
🔹Цукрова пудра – 110 гр
🔹Борошно – 340 гр
🔹Розпушувач -1 ч. л
🔹Ванілін – за смаком
🔹Сіль – щіпка
🔹Яйце – 1 шт
🔹Вода крижана – 1 ст. л
⠀
Начинка:
🔹Сливи – 700 гр
🔹Волоський горіх – 50 гр
🔹Цукор
Галета зі сливами і волоськими горіхами покроковий рецепт
1. Сухі інгредієнти змішати, додати пачку злегка підталого вершкового масла. Розтерти в крихту. Додати яйце , 1 ст. л води, але можна не додавати , залежить від борошна. Замісити тісто. Загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 30 минут.
2. Тісто розділити на 2 частини( ділимо з-за того , що вийде дві галети) Розкачуємо обов’язково на пергаментним папері. Далі викладаємо начинку на відео, закриваємо краю галети, посипаємо цукром і волоськими орехами.
3. Випікаємо в духовці близько 30 хвилин при 180 градусов.
Відео рецепт 👇