Рецепт ганаш «пломбір з шоколадною крихтою».
Інгредієнти
приблизно на 20 шт:
Шоколад білий – 150 гр
Вершки – 230 гр
Масло вершкове – 20 гр
Шоколад темний/молочний/гіркий 10 гр (або за Вашим смаком)
Ганаш «пломбір з шоколадною крихтою» для макарун покроковий рецепт
1. Вершки нагріти до перших ознак кипіння. Вилити на шоколад. Настояти 1 хвилину і пробити блендером Остудити до 40 градусів, додати масло кімнатної температури і пробити блендером ще раз до гладкої эмульсии.
2. Стабілізація 8 і більше годин в холодильнику. Шоколад перемолоти в крихту. Я використовувала стаціонарний блендер, можна натерти на тертці 😉
3. Додати шоколадну крихту в ганаш і збити ручним міксером на невеликій швидкості до стабільності. Акуратно – не перевзбейте, інакше ганаш розшарується. 🙏🏻
4. P. S. Білий шоколад підійде з будь-яким вмістом какао масла (27-34%), вершки взобьются, не залежно від шоколаду 😉