Ганаш з праліне з вершками і білим шоколадом простий рецепт 🤤 Універсальна начинка для трюфелів, тарти, морозива та інших десертів.
Інгредієнти
▫️100гр білого шоколаду
▫️100 мл жирних вершків 30%
▫️20мл молока
▫️35гр праліне
Ганаш з праліне з вершками і білим шоколадом покроковий рецепт
1. На середньому вогні доведіть вершки і молоко до кипіння. Вилийте суміш на шоколад і дайте йому застигнути протягом минуты.
2. Змішайте з допомогою блендера або лопатки. Додайте праліне і знову перемешайте.
3. Накрийте зверху поліетиленовою плівкою в контакт. Дайте настоятися в холодильнику від 2 до 4 часов.
Відео рецепт 👇