Гарбузове панкейкі з медом

Як смачно зробити Гарбузове панкейкі з медом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сезон гарбуза можна оголошувати відкритим))) Чудово ніжні гарбузове панкейкі з медовою ноткою та сонячним настроєм впридачу!🔥Встояти неможливо 🔥

Інгредієнти

200 г пюре запеченої гарбуза
2 яйця
40 г мед
100 г борошна
0.5 ч. л. розпушувач тіста
2 ст. л. оливкова олія

Гарбузове панкейкі з медом покроковий рецепт

1. Гарбуз запекти в духовці і готову м’якоть подрібнити виделкою в пюре.
Додати 2 яйця, мед і масло. Добре розмішати вінчиком. Борошно змішати з розпушувачем і додати в миску.
2. Добре перемішати до однорідності. Сковороду дуже добре прожарити на вогні трохи нижче середнього. На суху сковороду додати 2 ст. л. теста.
3. Розрівняти і готувати до дрібних бульбашок і більш щільної текстури тіста. Перевернути. Обсмажити ще кілька секунд і насолоджуватися. Гарбузове панкейкі готові. Приємного аппетита!