Пишні панкейкі на ряжанці і кукурудзяним борошном

Що робити, якщо постійно хочеться готувати ці Пишні панкейкі на ряжанці і кукурудзяною мукою? 💛 Якось прочитала в журналі, що якщо тягне їсти одну і ту ж їжу, це дзвіночок харчового розладу 🌝 У вас таке буває? Із задоволенням нагадаю вам рецепт, обов’язково збережіть і спробуйте 🕯 Це дуже – дуже смачно!

Інгредієнти

100 г кукурудзяного борошна
50 р пшеничного борошна
2 яйця
50 г цукру
300 мл ряжанки
½ ч. л. солі
1 ч. л. розпушувача
2-3 ст. л рослинного масла

Пишні панкейкі на ряжанці і кукурудзяним борошном покроковий рецепт

1. Перемішуємо яйця з цукром і сіллю. Додаємо ряжанку і перемішуємо. В кукурудзяне і пшеничне борошно додаємо разрыхлитель.

2. Потім додаємо цю суміш в яєчну і перемешиваем.

3. Додаємо рослинне масло. Панкейкі виходять пишні та золотистые.

Відео рецепт 👇