Як зробити Цільнозернові заварні млинці на дріжджах рецепт простий на сковороді. Всі подорожі, якими б цікавими і насиченими вони не були, мають звичку закінчуватися) та один з найприємніших моментів, звичайно ж, повернення додому. Тепло, затишок, аромати улюблених і звичних страв, все те, що любимо і звично з дитинства – все це наш рідний дім) а який будинок без млинців? Правильно, ні якийсь))) Печіть і радуйте себе і своїх рідних та близьких. Сьогодні у мене для Вас цільнозернові, заварні, дріжджові. На всі випадки життя, і з м’ясом, і з грибами, і з сметаною, і зі згущеним молоком)))
Інгредієнти
1/2 чл сухих дріжджів
200 гр борошна цільнозерновий
250 гр молока
250 гр окропу
2 яйця З
1/4 чл солі
15 гр цукру
30 гр рослинної олії
Цільнозернові заварні млинці на дріжджах покроковий рецепт
1. Яйця збити віночком з цукром і сіллю, влити молоко. Всипати борошно, залишивши 1 стл. Добре розмішати. Тонкою цівкою влити окріп, розмішати до однородности.
2. борошно змішати з дріжджами, ввести в тісто, розмішати. Додати рослинне масло, перемішати. Накрити і залишити на 1 годину при кімнатній температуре.
3. Тісто не збільшиться в об’ємі, зате покриє я дрібними бульбашками. Смажити на гарячій сковороді з обох сторін. Приємного аппетита)))