Гарбузово-шоколадний торт

Як зробити смачний Гарбузово-шоколадний торт💥 Ніде в інтернеті ви не знайдете рецепт цього торта. Бісквіти виходять пухкі, вологі не потребують додаткової просочення. Як приготувати гарбузове пюре ви знайдете в рецепті “Гарбузовий пиріг”.

Інгредієнти

Для гарбузового бісквіта:
яйця – 2 шт.
цукор – 100 г
ванільний цукор – 1 ч. л.
гарбузове пюре – 125 р
рослинну олію – 40 р
цедра апельсина 1 ч. л.
борошно – 110 р
кукурудзяний крохмаль – 12 р
розпушувач – 1 ч. л.
сіль – щіпка

Для шоколадного бісквіта:
яйця – 2 шт.
цукор – 100 г
ванільний цукор – 1 ч. л.
гарбузове пюре – 125 р
рослинну олію – 40 р
борошно – 90 р
какао – порошок- 20 г
кукурудзяний крохмаль – 12 р
розпушувач – 1 ч. л.
сіль – щіпка

Для крему:
сирний сир – 500 г
цукрова пудра – 80 г
вершки 33-35 % – 80 г

Гарбузово-шоколадний торт покроковий рецепт

1. ГАРБУЗОВИЙ бісквіт. До яйцям додати цукор. Збити до побіління і збільшення маси приблизно 5-7 хвилин. Додати ванільний цукор, гарбузове пюре, цедру апельсина, рослинна олія. Перемішати. З’єднати сухі інгредієнти: борошно, кукурудзяний крохмаль, розпушувач, сіль. Просіяти сухі інгредієнти в рідкі, перемішати до однорідної маси. Густе тісто перекласти у форму на 18 див. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 45-50 хвилин. ⠀

2. ШОКОЛАДНИЙ бісквіт. До яйцям додати цукор. Збити до побіління і збільшення маси приблизно 5-7 хвилин. Додати ванільний цукор, гарбузове пюре, олію. Перемішати. З’єднати сухі інгредієнти: борошно, кукурудзяний крохмаль, какао-порошок, розпушувач, сіль. Просіяти сухі інгредієнти в рідкі, перемішати до однорідної маси. Густе тісто перекласти у форму на 18 см.

3. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 45-50 хвилин. ⠀ Остиглі бісквіти загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник мінімум на 5 годин. ⠀

4. Остиглі бісквіт розрізати. Приготувати крем. Сирний сир з’єднати з цукровою пудрою, сливками.

5. Збити міксером до однорідності. Перекласти крем у кондитерський мішок. Зібрати торт.

Відео рецепт 👇