Японський бавовняний чізкейк з сиром

Японський хлопчик 😎 Хочеш стрункий попчик ? – Тоді це твій хлопчик 😆 Це той чізкейк який реально заслуговує окремої уваги 😍 він такий повітряний , легкий і запаморочливий. Як зробити Японський бавовняний чізкейк з сиром рецепт простий. Тут головне білки довести до піків і тоді він вийде на 100%. Ви зобов’язані спробувати 🤤.

Інгредієнти

Кбжу на 100 гр : 138/10/6/10.2

яйце ~ 6 шт
Сир м’який ~ 130 гр ( у мене Данон 0%)
Молоко ~70 мл( у мене 1.8%)
Борошно рисова ц/з ~ 40 гр
Кукурудзяний крохмаль ~ 20 гр
Лимонний сік ~ 1 ч. л
Ванілін ~ щіпка
Підсолоджувач

Японський бавовняний чізкейк з сиром покроковий рецепт

1. Білки відділяємо від жовтків. Стежимо аби посуд де будуть білки була ідеально суха і ні краплі жовтка не потрапило ‼️ До жовтків додаємо підсолоджувач і перемішуємо вінчиком. Додаємо м’який сир і добре перемішуємо, щоб не було грудочок , далі молоко , лимонний сік і масло ,перемішуємо. Туди ж просіваємо борошно і крохмаль і ретельно перемешиваем.

2. До білків додати дрібку солі і збити до міцних піків!!! ( це дуже важливо ☝️, інакше вийде лепеха) Силіконової лопаткою акуратно потроху ввести білки в тісто. Беремо кільце 16 см обмотуємо зовні і дно фольгою, всередині застелити стінки по колу пергаментом. Ставимо нашу підготовлену форму на деко або у форму побільше, виливаємо наше тесто.

3. У форму/деко наливаємо теплої води. В заздалегідь розігріту до 170 гр духовку відправляємо наш твір 😊 на 35 хв.( поки він готується дверцята не відкриваємо ☝️) по закінченню часу відключаємо духовку, дверцята так само не відкриваємо, залишаємо остигати в духовці на 50 хв, щоб не опал. Після вийняти з духовки і насолодитися 🤤