Гарбузовий десерт Тірамісу з кави

Як смачно зробити Гарбузовий десерт Тірамісу з кавою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. 🎃 Знаєте, я не великий фанат гарбуза, але подивіться яка краса у мене вийшла 😍 І найголовніше – це неймовірно смачно! Сама не очікувала такого результату👌🏼⠀Маленька прохання, хто забере рецепт до себе📌, залиште лайк в коментарях. Хочу бачити тих, кому подобається те, що я роблю! Для мене це дуже важливо 😘⠀

Інгредієнти

(на форму 17*17 см):

Для тірамісу:
✅ ~ 100 г печива «Савоярді»
✅ 250 мл кави
✅ 200 г сиру маскарпоне або вершкового сиру
✅ 100 г цукрової пудри
✅ 100 мл вершків 33%
✅ 150 г гарбузового пюре⠀

Гарбузовий десерт Тірамісу з кавою покроковий рецепт

1. Гарбузове пюре: Гарбуз ріжемо навпіл, виймаємо насіння і запікаємо до м’якості при 200 гр 1-1,5 години (залежить від розміру гарбуза). Виймаємо м’якоть і пробиваємо блендером до стану пюре. ⠀ Для тірамісу: Для крему сир маскарпоне/вершковий сир, цукрову пудру і вершки збиваємо міксером до загущения.

2. Додаємо гарбузове пюре і перемішуємо до однорідності. Печиво «Савоярді» занурюємо в охолоджений кава на кілька секунд і викладаємо у форму рівним шаром. Зверху покриваємо половиною крему, знову кладемо шар просоченого печива і покриваємо шаром залишилися крема.

3. Прибираємо в холодильник на кілька годин. Перед подачею посипаємо корицею. ⠀

Відео рецепт 👇