Гарбузовий пиріг тарт в духовці простий рецепт з гарбуза. Сьогодні я до вас з рецептом гарбузового пирога. 🥧🎃 Я раніше думала, що не люблю такий пиріг, але виявилося, у мене просто не було хорошого рецепту).
Інгредієнти
Для тесту:
▫️120 гр борошна екстра
▫️20 гр цукру
▫️2 гр солі
▫️70 гр вершкового масла
▫️25 гр води
▫️5 гр яблучного оцту
Для начинки:
▫️350 гр гарбузового пюре (як його зробити дивимося в частині 1)
▫️75 гр цукру
▫️1 гр солі
▫️⅓ чл кориці
▫️¼ чл мускатного горіха
▫️⅓ чл імбиру
▫️1 яйце С0
▫️2 жовтки
▫️60 мл вершків
Інгредієнти на пиріг 16 х 3,5 см
Гарбузовий пиріг тарт в духовці покроковий рецепт
1. ДЛЯ ТІСТА розтираємо пальцями борошно з цукром, сіллю і холодним вершковим маслом до дрібної крихти. Це також можна зробити в блендері. Додаємо воду з оцтом і ❤️🔥вимішуємо до однорідності в мисці або на столі. Загортаємо і прибираємо в холод до застигання масла.
2. ДЛЯ НАЧИНКИ змішуємо гарбузове пюре з цукром, сіллю і спеціями: корицею, мускатним горіхом і імбиром. Додаємо яйце і жовтки, вливаємо вершки і пробиваємо суміш блендером. Розкачуємо остигле тісто присипавши борошном. Переносимо у форму і притискаємо до бортикам.
3. Вливаємо гарбузову начинку і випікаємо 10-15 хвилин при 210°C і ще 30-35 при 180°C. Начинка злегка підніметься по всьому периметру пирога. У вас може піти більше або менше часу, періодично перевіряйте, як він себе почуває в духовке.
4. Готового пирога даємо трохи охолонути і насолоджуємося! Він виходить дуже смачний і ніжний. Спробуйте!)
5. 📝 Беріть на замітку рецепт тіста, воно підійде для будь-яких солодких пирогів 😉
Відео рецепт 👇