Гарбузовий пиріг з сирним сиром і яблуком

Як смачно зробити Гарбузовий пиріг з сирним сиром і яблуком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✔️тісто листкове (у мене бездріжджове) – 2 квадратики з пачки
✔️гарбуз – 300 гр (пюре)
✔️яблуко – 1 шт
✔️цукор – 2 ст. ложки
✔️сирний сир – 200 гр
✔️яйця – 2 шт

Гарбузовий пиріг з сирним сиром і яблуком покроковий рецепт

1. Гарбуз порізати на кубики, запекти в духовці 40 хв на 180 гр З допомогою блендера перетворити на пюре, додати цукор, сирний сир, яйця, збити снова.
2. Яблуко без шкірки потерти на крупній тертці, додати до приготованої маси. Тісто розкачати, один пласт укласти у форму для запікання, сформувати бортики. Викласти начинку.
3. Другий пласт тіста розрізати на смужки для прикраси зверху. Випікати 30 хв при 180 гр. Я ставила на режим «конвекція».