Як зробити гарячу брускетту з сиром в’яленими томатами і артишоками рецепт простий.
Інгредієнти
Міні багет – 1/2шт.
Сметана – 1ст.л.
Вершковий сир (крем-чіз) – 100гр.
Сир сулугуні – 50гр.
натертий Пармезан – 25гр.
Часник сушений – 1ч.л. (можна свіжий)
Петрушка – декілька гілочок
Артишоки мариновані – 2ст.л.
В’ялені томати – 5-6шт.
Сіль за смаком
Рукола для подачі
Гаряча брускетта з сиром в’яленими томатами і артишоками покроковий рецепт
1. Змішуємо всі види сирів, додаємо часник, рубану петрушку, нарізані артишоки і томати, трохи солимо і перемішуємо суміш. ⠀
2. Багет ділимо вздовж на дві частини, прибираємо трохи м’якушки, густо наносимо начинку, зверху посипаємо натертим сулугуні і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин до рум’яної скоринки. ⠀
3. Подаємо, нарізавши на кілька частин. Так зручніше)) ⠀ Приємного вам апетиту!
Відео рецепт 👇