Як зробити Глазур помадку на паски з желатином без яєць рецепт простий.
Інгредієнти
•Желатин-5 гр.
•Вода-75 гр
•Цукор-130 гр.
•Щіпка лім.кислоти
Глазур помадка на паски з желатином без яєць покроковий рецепт
1. До початку приготування потрібно активувати желатин, для цього розводимо в невеликій мисочці: Желатин-5 гр. Вода-25 гр. Желатин залишаємо, він повинен набрякнути. Далі в сотейнику з важким дном змішуємо: Вода-50 гр. Цукор-130 гр. Щіпка лім. кислоты.
2. Ставимо сотейник на вогонь і чекаємо , коли суміш закипить і цукор повністю розчиниться. Обов’язково постійно помішуйте. Додаємо в сотейник набряклий желатин, все перемішуємо до однорідної маси і чекаємо остывания.
3. Желатинова суміш трохи тепла, відмінно. Збиваємо міксером на невеликій швидкості. Маса почне поступово світлішати, стане густою. Все, помадка готова. Змащуємо повністю остиглий паска нашої смачною помадкой.