Як зробити горіховий бісквіт для торта з пеканом простий рецепт в духовці.
Інгредієнти
Борошно пшеничне – 138 р.
Крохмаль кукурудзяний – 27 р.
Яйце с1 – 3 шт.
Молоко – 80 мл
Цукор – 126 р.
Масло рослинне – 45 р.
Розпушувач – 1 ч. л.
Сіль щіпка
Горіх пекан – 43 р.
Горіховий бісквіт для торта з пеканом покроковий рецепт
1. В чашу міксера скласти яйця, цукор і сіль. Збивати на високій швидкості до м’яких піків. Обсмажте горіх на сухій сковороді і подрібніть блендером. Перемішати віночком всі сухі інгредієнти в окремій чаші (борошно,крохмаль, розпушувач, горіхи)
2. У ввести збиті яйця тонкою цівкою молоко і масло , перемішуючи на низьких оборотах міксера. Продовжуючи перемішувати тісто на низьких обертах введіть сухі інгредієнти. Не заважайте довго, лише до об’єднання інгредієнтів. Тісто влити в форму для випічки діаметром 16 см.
3. Випікати при температурі 165 градусів 40-50 хв. (готовність перевіряти шпажкою). Ставити тільки в розігріту духовку!! Залишити бісквіт в прочиненими духовці на 15 хв. Потім дістати з кільця, упакувати в плівку і прибрати в холодильник мінімум на 6 часов.
4. В моєму рецепті торта «Бананова карамель» горіховий бісквіт доповнює ніжний вершковий крем і домашня бананова карамель😍 Ніжний і дуже ароматний торт! Ідеальний для дитячих свят 🤩, повірте карамель зі смаком банана – це 💥💥 , сподобається всім!