Гречка по-купецькому з фаршем на сковороді простий рецепт.👍 Просте блюдо з доступних продуктів.☝🏼 Смачний, апетитний і ситну вечерю для всієї родини.❤️
Інгредієнти
– Фарш 350 гр;
– Морква 70 гр;
– Цибуля ріпчаста 70 гр;
– Перець болгарський 40 гр;
– Часник 3 зубчики;
– Помідори 2 шт;
– Гречка 1 склянку (220 гр);
– Вода-2 склянки (500 гр);
– Сіль, чорний мелений перець, лавровий лист, зелень.
Гречка по-купецькому з фаршем на сковороді покроковий рецепт
1. Гречку промити, злити воду. На помідорах зробити надріз у вигляді хреста і залити окропом на 5 хвилин. Потім зняти шкірку і нарізати. На рослинному маслі тушкуємо фарш (7 хвилин), потім до фаршу додаємо овочі: цибуля, морква, болгарський перець і чеснок.
2. Як тільки наші овочі почали обсмажуватися додаємо помідори. Солимо і перчимо. На цьому етапі можна додати томатну пасту (я не додавала). Тушкуємо 5 минут.
3. Додаємо гречку, перемішуємо, кладемо лавровий лист і заливаємо гарячою водою. Тушкуємо 20 хвилин під закритою кришкою. Додаємо зелень, за необхідності досолює. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще 3-5 минут.
Відео рецепт 👇