Гречка з буряком, морквою, цибулею і перцем простий рецепт.
Інгредієнти
▫️Гречка – 1 стакан.
▫️Буряк – 1 шт.
▫️Морква – 1 шт.
▫️Цибуля ріпчаста – 1 шт.
▫️Перець болгарський – 1 шт.
▫️Часник – 2-3 зубчики.
▫️Зелень – 1 пучок.
▫️Сіль, перець за смаком.
▫️Масло рослинне – 2-3 ст. л.
▫️Томатна паста – 1 ст. л.
▫️Оцет за бажанням.
▫️Цукор за бажанням.
Гречка з буряком, морквою, цибулею і перцем покроковий рецепт
1. Всі овочі нарізаємо соломкою. Так-так! Саме соломкою. На рослинному маслі обсмажуємо спочатку буряк. При цьому додаємо невелику кількість цукру. Я серйозно! Слідом додаємо томатну пасту і пасеруємо приблизно 1-2 минуты.
2. Все легко і просто! Заливаємо трохи води і тушкуємо 10-15 хвилин. Далі додаємо нарізану моркву і цибулю і тушкуємо ще 5-7 хвилин. Готове? Туди ж відправляємо болгарський перець і промиту гречку.
3. Солимо, Перчимо! Доливаємо води і тушкуємо на середньому вогні. Не передержите! За 2 хвилини до готовності додаємо рубаний часник і зелень. Наша смачна гречка готова!
Відео рецепт 👇