Гречка з фаршем на сковороді

Гречка з серії: “А добавка буде?”. Гречка з фаршем на сковороді по купецькому простий рецепт. Якщо ви ніколи не пробували такий варіант гречки, бігом на кухню! Гречка з м’ясним фаршем – смачно, корисно і швидко.

Інгредієнти

Гречка 250 гр
Фарш асорті 400 гр
Цибуля 1 шт
Морква 1 шт
Сіль, перець за смаком
Італійські трави – 1 ч. лож
Паприка -1 ч. лож
Сухий часник-1 ч. лож
Томатна паста -1-2 ст. лож
Вода
Зелень за смаком

Гречка з фаршем на сковороді покроковий рецепт

1. Цибулю і моркву обсмажуємо на невеликій кількості рослинного масла, додаємо фарш, чорний мелений перець, трохи води, перемішуємо і тушкуємо під кришкою приблизно 15-20 минут.

2. Далі додаємо паприку, італійські трави, томатну пасту, сухий часник, промиту гречку, заливаємо водою так, щоб вода покривала гречку на 1 см выше.

3. Накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні до готовності гречки. Готову гречку перемішуємо, посипаємо зеленню і подаємо до столу.

Відео рецепт 👇