Гречка з індичкою на сковороді

Як смачно зробити Гречка з індичкою на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Шалено швидке в приготуванні блюдо, але і таке ж шалено смачне. Коли немає часу на готування, це блюдо вас виручить

Інгредієнти

🥘Філе стегна індички – 420 гр
🥘Гречка – 160 гр ( у сухому вигляді )
🥘Цибуля -1 шт (182 гр)
🥘Морква -1 шт (76 гр)
🥘Печериці -8 шт ( 210 гр)
🥘Часник -2 зуб (12 гр)
🥘Томатна паста – 1 с. л (30 гр)
🥘Вода -500 мл
🥘Олія оливкова -2 мл
🥘Сіль, перець, приправи

Кбжу на 100 гр: 83/7.4/2.2/9.4

Гречка з індичкою на сковороді покроковий рецепт

1. Індичку нарізаємо на кубики і обсмажуємо до готовності , знімаємо з вогню і перекладаю в тарілку. У тій же сковороді на олії обсмажуємо натерту моркву і нарізану цибулю .
2. Додаємо натертий часник і порізані печериці, тушкуємо до готовності грибів. У сковороду повертаємо індичку , приправи за смаком , томатну пасту кладемо і добре все перемішуємо , засипаємо зверху гречку .
3. Заливаємо водою. Добре все перемішати і на повільному вогні під кришкою тушкуємо 30 мин.