Як смачно зробити Гречка з печерицями та цибулею на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сьогодні ділюся рецептом своєї улюбленої гречки. Назвемо її цісарсько.
Інгредієнти
90-100 г гречки
60 г кримського лука
250 г печериць міні
65 г пармезану
оливкова олія
трюфельне масло
сіль, мускатний горіх
Гречка з печерицями та цибулею на сковороді покроковий рецепт
1. Гречку відварити. На сухій сковороді почати обсмажувати печериці. Дочекатися, коли вода з-під грибів випарується, додати дрібно нарізаний лук.
2. Потримати пару хвилин, додати трохи оливкової олії, сіль і мускатний горіх, перемішати і обсмажувати до готовності лука. Мускатний горіх дасть просто ааааа який аромат! Додати гречку, змішати, прогріти пару минут.
3. Зняти з вогню, додати пармезан і трохи трюфельного масла, змішати. При подачі можна додати ще трохи пармезану. І заодно офігєть, наскільки може бути розкішною гречка.
Відео рецепт 👇