Грудинка курки в цибулинні

Як смачно зробити Грудинка курки в цибулинні простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Моя бабуся готує за цим рецептом 3 рази у місяць! Мало хто так готує грудинку.🤩

Інгредієнти

Грудинка куряча
Цибуля – 1 шт
Часник – 8 зубчиків
цибулиння
Кмин – ½ ч. л.
Суха аджика – ½ ч. л.
Суміш перців – 1 ч. л.
Коріандр – 1 ч. л.
Лавровий лист – 3 шт
Цукор – 1 ст. л.
Сіль – 1,5 ст. л.
Паприка – за смаком

Грудинка курки в цибулинні покроковий рецепт

1. Свинячу грудинку добре промити, розрізати на 3 частини. 🔹Ретельно промити цибульне лушпиння. 🔹На дно сковорідки викласти частину цибулиння. Далі свинячу грудинку. Додати цибулю, 5 зубчиків часнику, суміш перців, кмин, коріандр, суху аджику, сіль, лавровий лист, цукор і решту шелуху.

2. Залити водою, щоб повністю закрити грудинку. Довести до кипіння. Зробити мінімальний вогонь і варити 1,5 години. 🔹Після приготування дати повністю охолонути. Залишити десь на 10 часов.

3. Змастити кожен шматок часником. Зверху посипати паприкою. Загорнути у фольгу. 🔹Прибрати в холодильник на добу. 🔹Як же смачно вийшло. Рекомендую спробувати приготувати! 🔹Приємного апетиту! 🔹До зустрічі у нових рецептах!